Menu
0
Ma-Do en Za 09.00-17.00u Vr 09.00u-20.00u
Voorraad producten binnen 24u verzonden
Klantenservice: 0595-442974
17Mei2023
 Ontdek de Perfecte Roofvishengel: Het brede Assortiment van Westin

Ontdek de Perfecte Roofvishengel: Het brede Assortiment van Westin

Door: AlfredReacties: 0

Roofvissen is een spannende en uitdagende sport die zijn eigen set vaardigheden en uitrusting vereist. Elke roofvistechniek vraagt om een gespecialiseerde hengel met specifieke kenmerken zoals lengte, actie, werpgewicht en afwerking. Gelukkig biedt Westin, een gerenommeerd merk in de hengelindustrie, een breed scala aan gespecialiseerde roofvishengels. Van de betaalbare instapserie W3 tot het vlaggenschip W10, heeft Westin voor elke roofvisser een passende hengel. In dit artikel nemen we een kijkje in het assortiment en ontdekken we welke hengel het beste bij jou past.

De Perfecte Instapserie: Westin W3

Voor beginnende roofvissers is de Westin W3 serie de ideale keuze. Deze serie biedt toegankelijke prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit. Met meer dan 60 modellen hengels die elk een specifiek doel dienen, is er voor ieder wat wils. De W3 hengels zijn opgebouwd uit de bekende Toray High Performance carbon blanks, wat zorgt voor een superieure actie en uitstekende werpeigenschappen. Wat deze hengels echt onderscheidt, is dat ze dezelfde kwaliteit bieden als duurdere merken, maar tegen een betaalbare prijs.

Een Stap Hoger: Westin W4 en W6

Na de W3 serie gaan we een stapje hoger naar de W4 en W6 series. De W4 hengels kenmerken zich door de karakteristieke bruine blanks, die iets parabolischer zijn dan die van de W3 serie. Deze hengels bieden veel drilplezier en zijn uiterst gevoelig. Voor de veeleisende roofvisser die kwaliteit hoog in het vaandel heeft, is er de W6 serie. Met een prachtig bordeauxrode blank en hoogwaardige componenten zoals Fuji®️ ogen en een Torayca®️ High Performance Carbon blank, levert deze serie prestaties van topniveau.

Het Parade Paardje: Westin W10

Het paradepaardje van Westin's hengelassortiment is de W10 serie. Deze hengels tillen de gevoeligheid naar een geheel nieuw niveau, terwijl ze toch voldoende kracht hebben om de klus te klaren. De handgemaakte X5-koolstoflaagtechnologie en de 4-axiale geweven koolstofversterking op de buitenste laag zorgen voor een ongeëvenaarde sterkte en lichtheid. Met een Torayca 'Nanoalloy®️ 55Ton' carbon blank en fuji titanium torzite ogen zijn de W10 hengels extreem gevoelig en goed uitgebalanceerd. Het op maat gemaakte carbon handvat voegt nog meer gevoel toe aan deze hoogwaardige hengels.

Welke Hengel Past bij Jou?

Bij het kiezen van een hengel is het belangrijk om te kijken naar het werpgewicht en de lengte. Voor de shadvisserij is de powerstrike en finesse serie geschikt binnen de westin range en voor de pluggen en groter kunstaas is de powercast weer iets meer geschikt.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.