Menu
0
Ma-Do en Za 09.00-17.00u Vr 09.00u-20.00u
Voorraad producten binnen 24u verzonden
Klantenservice: 0595-442974
06Jul2023
Het Geheim van Succes: Westin Ned Rig Vissen Ontcijferd

Het Geheim van Succes: Westin Ned Rig Vissen Ontcijferd

Door: AlfredReacties: 0

Het Geheim van Succes: Westin Ned Rig Vissen Ontcijferd

Als het op finesse-technieken aankomt, is de Westin Ned Rig een gamechanger in de hengelsportwereld. Deze effectieve en veelzijdige techniek heeft zichzelf bewezen als een onmisbaar hulpmiddel voor het vangen van terughoudende of inactieve roofvissen. In deze blog zullen we de Ned Rig techniek onder de loep nemen, waarbij we tips, trucs en de benodigde uitrusting voor succesvol vissen met een Westin Ned Rig belichten.

Wat is een Westin Ned Rig?

De Westin Ned Rig is een eenvoudig, doch effectief presentatiesysteem dat bestaat uit een lichtgewicht jigkop en een klein, zacht plastic aas. Oorspronkelijk ontworpen voor het vissen op baars en snoekbaars, heeft de Ned Rig zichzelf bewezen als een veelzijdig systeem dat in staat is om een breed scala aan vissoorten aan te trekken.

Technieken voor het Gebruiken van een Westin Ned Rig

Vissen met een Westin Ned Rig draait allemaal om subtiliteit. Na het werpen, laat je de rig rustig naar de bodem zinken. Eenmaal daar, gebruik je een reeks kleine schokken en pauzes om het aas een verleidelijke, trillende beweging te geven. Het idee is om het aas zo natuurlijk mogelijk te presenteren, als een klein wezen dat over de bodem schuift.

De Juiste Uitrusting

Westin biedt een reeks jigkoppen en zachte kunstaas die speciaal zijn ontworpen voor gebruik met de Ned Rig techniek. Het gebruik van een lichte jigkop is cruciaal, omdat het de langzame, zwevende afdaling mogelijk maakt die de techniek zo effectief maakt. Het kiezen van het juiste aas is ook belangrijk. Kleine, zachte plastic wormen, craws of creature baits zijn ideale keuzes.

Tips voor Succes

  • Wees geduldig: De Ned Rig techniek vereist geduld. Het doel is om een trage, natuurlijke presentatie te creëren die terughoudende vissen verleidt.

  • Varieer je techniek: Hoewel de standaard "schok en pauze" techniek zeer effectief is, schroom niet om verschillende technieken te proberen. Het sleutelwoord is finesse.

De Westin Ned Rig is een krachtig hulpmiddel in de handen van elke visser. Met een beetje oefening en geduld, kan deze techniek helpen om zelfs de meest terughoudende vissen te vangen. Geef het een kans en zie wat het voor jou kan doen.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €35,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.