Evezet Game Changer choconut & corn

€7,20

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Beschikbaarheid: Op voorraad (6)
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

EVEZET is Changing the Game!

 

Wij presenteren de GAME CHANGER Series.

De complete focus is om met method/feeder of vaste hengel gericht op F1-Karper- Skimmers en andere grote witvis zoals brasem te vissen. Steeds populairder wordt het vissen op Karper met de witvis methode. Veel stedelijke vijvers worden ingericht voor deze visserij. Ook richten meer professionele commercial vijvers zich op deze visserij. Iedereen wil immers kanjers van formaat vangen en ook in deze visserij de concurentie te slim af zijn.

Daarom heeft de ontwikkeling van het Game Changer pakket veel voeten in aarde gehad. Niet zomaar over 1 nacht ijs maar juist extensief testen en herformuleren bracht ons steeds dichter bij het uiteindelijke resultaat. Super verse attractieve ingrediënten zijn gebruikt in de mixen. Ingrediënten die echt specifiek voor deze visserij zijn ontwikkeld en gecombineerd met vertrouwde bewezen producten om zo tot een unieke lokkende werking te komen.

De namen verraden slechts een deel van de inhoud, geloof ons als we zeggen dat dit de (Commercial) visserij gaat veranderen, Game Changing dus! Deze mixen behoeven geen toevoegingen maar kunnen ze wel verdragen. Natuurlijk aas of pellets zijn dan de logische keus. Game changer komt in 2 kilo verpakkingen. Wanneer je minder nodig hebt de zak na opening goed afsluiten en koel bewaren voor optimaal rendement bij hergebruik. Aangemaakt voer kun je mits kort na het vissen invriezen!

LET OP! Het aanmaken van de mixen moet met zorg gebeuren, langzaam en in meerdere stappen bevochtigen en zeven is een must voor het beste resultaat en de beste werking.

Evezet Game Changer Choc & Corn
Is een licht gebruinde chocolade zoete mix die zijn werking op allerhande wateren bewezen heeft. Schitterende resultaten op vooral grote brasem en karper waren het resultaat. Hierin worden o.a. crushed pellets gebruikt waardoor de mix een mooie structuur krijgt en een hoge attractiewaarde. Deze mix blijkt op zowel de commercial als ook open water prima inzetbaar. Als mix voor feeder en method maar ook de vaste hengel te gebruiken.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen