Zandstra Ving Klapschaats 3592

€189,95

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

De Zandstra Ving Klapschaats 3592 is een bijzondere en zeer comfortabele klapschaats voor een grote groep recreatieve schaatsers. De schaats is 1,5 à 2 cm lager dan wedstrijd-klapschaatsen en ook lager van gewicht. Dit maakt de Ving Klapschaats zeer geschikt voor urenlang comfortabel schaatsplezier op natuurijs of op de baan. De Zandstra Ving 3592 heeft een semi softboot. Deze schoen combineert een laag gewicht met warmtebehoud en comfort. Tegelijk is de schoen zeer stevig en biedt steun op die plaatsen waar het nodig is. Vermoeidheid, blaren en koude voeten behoren met deze schaats tot het verleden. De Ving Klapschaats kan eenvoudig veranderd worden in een vaste schaats. Het klapmechanisme kunt u eenvoudig blokkeren dmv de Locking Pin. Ook kunt u op het onderstel andere schoenen monteren.

Het onderstel bestaat uit een aluminium buis, geëxtrudeerd in de 7000 legering. Deze buis is torsiestijf en heeft een laag gewicht. Het schaatsblad is van Roest Vast Staal (Chromeflex) met een hardheid van 60 Rc. Het heeft een dikte van 1.25 mm. De Ving Klapschaats wordt geleverd in een ronding van 25 meter. Het scharnierpunt van deze schaats is door de buis bevestigd. Dit is een zeer solide constructie. De maximale hoek tussen buis/schoen is 30 °.

De Zandstra Ving klapnoor heeft, als uitzondering op de regel, geen trekveer maar een drukveer. Testen hebben aangetoond dat deze constructie uiterst betrouwbaar is. De schaats is hierdoor dan ook vrijwel onderhoudsvrij.

Staal: RVS Toolsteel

Oppervlakte bewerking buis: Epoxy zwart

Kwaliteit frame: Zytel ST 6.6

Dikte glijstaal: 1.25 MM

Hardheid staal: 60 Rc.

Totale hoogte staal: 22mm

Ronding af fabriek: 25 meter

0 sterren op basis van 0 beoordelingen