Precairs Scopex/Tigernut 15mm

€14,99

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Prebaits Scopex Tigernut Boilies 15MM

De Scopex Tigernut is een zoete boilie bestaande uit een maximale dosering tijgernotenmeel van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer deze boilie wordt opengebroken, zijn de stukken tijgernoot duidelijk zichtbaar. Door de juiste samenstelling van bestandsdelen blijft deze boilie lang op de hair zitten. De zoete scopex flavour in combinatie met tijgernoten hebben zich door de jaren heen op elk watertype bewezen!

''Passie en kennis in één verpakking''

Met de aasrange van Prebaits Carp is één ding zeker: de voerstek wordt voorzien van vers aan vol voedingsstoffen van de beste kwaliteit. Onze doorontwikkelde recepturen op basis van verse ingrediënten vol geur- en smaakstoffen hebben zich keer op keer bewezen. Het aas is zowel geschikt voor instant- als voor langdurig resultaat.

Door onze duurzame en ecologisch verantwoorde manier van produceren denken wij niet alleen aan het milieu, maar ook aan de voor u gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Alle producten uit de aasrange zijn op elkaar afgestemd en perfect te combineren. Dit resulteert in 100% balans op de voerstek voor een succesvolle sessie.

''Ontdek de verhogende vangstresultaten met de producten van Prebaits Carp!''

0 sterren op basis van 0 beoordelingen