Karper/ Doodaas Voordeel Set

€175,00

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Beschikbaarheid: Op voorraad (8)
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beginners Set
Zowel voor de Karpervisser maar ook zeker als Doodaas set is dit een mooie combinatie.
Als eerste valt natuurlijk deze prijs op.
Je krijgt veel hengel voor je geld. Altijd al een keer op karper willen vissen? Dan zit je met de X-Max II hengels van Albatros helemaal goed. Door de sterke constructie, het lichte gewicht en de robuuste molenhouder van de hengel heb je gegarandeerd vele jaren plezier van je aankoop.

Deze is voorzien van een Albatros X-Maxx II FR5000FD molen met vrijloop.
De molen is al opgespoeld met een bijpassende nylon lijn en daardoor direct klaar voor gebruik. Door het vrijloopsysteem kan gehaakte vis vrij lijn afnemen totdat je begint te draaien aan de slinger en de slip in werking treedt.
Daarnaast zit bij deze set een super compacte rod pod welke snel en eenvoudig in de bijgeleverde sleeve valt op te bergen. Zowel in hoogte als lengte verstelbaar. Verder voorzien van twee buzzer bars met ieder drie koppen.

Ook de piepers ontbreken niet en natuurlijk de twee hengelsteun koppen zijn toegevoegd.

Alles wordt geleverd in Albatros Mustang Carp Holdall
Deze foudraal biedt je niet alleen de mogelijkheid om je hengels veilig en makkelijk te vervoeren, maar biedt ook plaats aan accessoires zoals banksticks, schepnet of rodpod. De foudraal heeft een uitsparing voor de molens zodat je deze gemonteerd op je hengels kunt laten zitten. Ook zitten er aan de binnenkant nog twee pockets voor het opbergen van beetmelders.


Een super set dus voor de karpervisser en de doodaas visser. Beide visserijen kunnen goed worden bevist met deze set.

 

Actie geldt zolang de voorraad strekt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen