Garmin Panoptix LiveScope™ System

€1.999,00

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Artikelnummer: 010-01864-00
Beschikbaarheid: In backorder
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
  • Bekijk in real-time zeer gedetailleerde, gemakkelijk te interpreteren live scanningsonarbeelden van structuren, aas en vissen overal rond en voor je boot, zelfs wanneer je boot stil ligt
  • Pas de transducer eenvoudig aan je vistechnieken aan; richt vooruit om rond je boot te kijken, of richt omlaag om recht onder je boot te kijken, of pas aan voor Perspectiefweergave, een hoek boven water voor in ondiep water (perspectiefmodusbevestiging apart verkrijgbaar)
  • Zie ongelooflijk scherpe, real-time scanning sonarbeelden tot een diepte en afstand van 61 meter
  • Het Attitude Heading Reference System (AHRS) stabiliseert de sonarweergave op het kaartplotterscherm, zelfs in ruige omstandigheden.
  • De eenvoudige plug-and-play Garmin Marine Network connector zorgt voor moeiteloze installatie en naadloze integratie met je compatibele Garmin kaartplotter.1

Dit is duidelijk de meest verbazingwekkende sonartechnologie ooit. Je hebt nog nooit op deze manier gevist. Panoptix LiveScope is live, real-time scanningsonar. Je ziet gemakkelijk te interpreteren live scanning sonarbeelden van vissen die in de buurt zwemmen en duidelijk gedefinieerde structuren. je kunt zelfs je aas zien terwijl je jouw lijn inhaalt. En je boot hoeft niet te varen. Deze beelden zijn zo duidelijk en nauwkeurig dat je met een beetje oefening zelfs onderscheid kunt maken tussen verschillende soorten vis!

Zie meer dan ooit tevoren

Schaf LiveScope Down, LiveScope Forward en perspectiefweergave in één transducer aan2. Je kunt de transducermodus gemakkelijk aan je vistechniek aanpassen; gebruik LiveScope Forward om bijzonder heldere beelden van structuren en vissen rond je boot heen te zien, en gebruik LiveScope Down om recht onder je boot te kunnen kijken en pas aan voor Perspectiefweergave om een hoek boven water voor in ondiep water te krijgen. De weergave wordt automatisch bijgewerkt op je compatibele Garmin kaartplotter.. AHRS stabilisatie houdt je sonarweergave stabiel, zelfs in ruige omstandigheden.

Panoptix LiveScope Down

Met de LiveScope Down modus kun je eenvoudig te interpreteren en zeer gedetailleerde scanning sonarbeelden van structuren en zwemmende vissen onder je boot in real-time zien – tot 61 meter diep – zelfs terwijl je boot stil ligt.

Panoptix LiveScope Forward

De LiveScope Forward modus is zeer geschikt voor het zoeken naar vissen in de buurt van je visstek.Je kijkt naar zeer gedetailleerde en makkelijk te interpreteren live scanning sonarbeelden van structuren en vissen rondom je boot – tot 61 meter – zelfs terwijl je boot stil ligt.

Perspectiefmodus

Bevestig de perspectiefmodusbevestiging aan de schacht van je trollingmotor om een perspectiefweergave te krijgen, een extra kijkpunt boven water dat ideaal is voor ondiep water tot 15 meter.

Het Panoptix LiveScope scanning sonarsysteem bevat een compacte GLS 10 sonar black box met LVS32 transducer en eenvoudige plug-and-play Garmin Marine Network connector, waardoor het gemakkelijk te installeren en naadloos te integreren is met je compatibele Garmin kaartplotter.. Gebruik de transducer als aanvullende traditionele en ClearVü sonarbron voor een historische weergave van structuren en vissen onder je boot. De perspectiefmodusbevestiging is afzonderlijk verkrijgbaar.

1 Compatibel met GPSMAP® MFD’s uit de 8400/8600 serie, kaartplotters uit de GPSMAP 7400/7600, 1002/1202, GPSMAP 1202/1202xsv Touch en 702/902 serie en X2 Plus serie, en kaartplotters/sonarcombo’s uit de ECHOMAP™ Plus 70cv/70sv, en EchoMAP UHD en 90sv serie
2 Perspectiefweergave alleen beschikbaar bij aankoop van perspectiefmodusbevestiging

0 sterren op basis van 0 beoordelingen