Fjuka 2in 1 aas 5mm

€2,95

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Beschikbaarheid: In backorder
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren
  • Superaantrekkelijke pellets die het perfecte haakaas zijn
  • Haak direct met totale haakgreep - geen boren of banden nodig
  • Fjuka's unieke flexibele formule: maakt maden, brood of maïs
  • Aantrekkingskracht van Sensate™ micro-attractanten voor onmiddellijke actie
  • Meer dan 1000, 5mm pellets in elke 195g zak

De perfecte Instant-Action Pellet:alle Fjuka aas wordt aangedreven door een speciale combinatie van lokstoffen bekend als Sensate™. De micro lokstoffen in Sensate™ verspreiden zich verder, dragen sneller en geven 3000 keer meer smaak af dan gewone lokstoffen op oliebasis.

Vangsten op meren, rivieren en kanalen:ongelooflijk flexibel en eenvoudig te gebruiken - beginners haken en gaan zonder weken of andere voorbereiding, terwijl ervaren vissers het een onvervangbaar onderdeel van hun arsenaal vinden.

Uitstekende vangstpercentages: getest door duizenden vissers en bewezen een match-winnende aas. Fjuka 2in1 is onweerstaanbaar voor riviervissen, zeelten en exemplaren waaronder karper, brasem, vlagzalm, barbeel, rietvoorn, zeelt, forel, F1's en kroeskarpers.

Superlang houdbaar:er zitten meer dan 1000 pellets in elk zakje en eenmaal geopend blijft Fjuka tot 12 maanden zacht. (Bewaar de pellets in een verzegelde zak of container - ze drogen hard uit als de verpakking niet opnieuw wordt verzegeld).

Alleen ingrediënten van menselijke voedselkwaliteit: Fjuka 2in1 is gemaakt van alleen hoogwaardige ingrediënten. Er zitten geen kunststoffen, gommen, wassen of harsen in. Het is gewoon gezond, schoon aas dat vissen niet kunnen weerstaan (tarwe- en maïsmeel, zetmeel en eiwitten met suikers en een beetje zout). 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen