Rozemeijer in het assortiment

  • Geplaatst op
  • Door Alfred
Rozemeijer in het assortiment

Nieuw in het Assortiment:

De geweldige producten van Rozemeijer

We zijn blij met de toevoeging van deze lijn producten.

Dit roofvis merk is het oudste merk van Nererlandse bodem, kwaliteit, innovatie en service staan bovenaan bij de ontwikkeling van de rozemeijer roofvis producten. Deze producten zijn ontwikkeld door doorgewinterde roofvissers en weten als geen ander wat een visser nodig heeft.

Streetfishing, vissen vanuit de boot? Wij hebben de materialen. Bekijk onze collectie en overtuig raak overtuigd voor zover u dat nog niet was.

 

Pluggen van Rozemeijer

 

Ook hebben we het assortiment pluggen van Rozemeijer opgenomen,

 

Neem nou de Little Temptation

Voorzien van een lichte ratel, driedelig lichaam, drijvend en zwem-lip is de Little Temptation ideaal voor alle wateren. Polders, weteringen, meren, rivieren en kanalen…de Little Temptation komt overal tot z’n recht. Na een jaar testen komt de deze prachtige drie-delige plug in de bekende Rozemeijer specificaties op de markt. Kwaliteit VMC 9650 dreggen, 12 centimeter lengte met een gewicht van 38 gram. Natuurlijk voorzien van het 360RSHS systeem; een topper!

 

Of de Fat Izy,

 

De Fat Izy is veruit de meest universeel te gebruiken plug uit de serie. Met zijn bolle uiterlijk heeft de Fat Izy een super silhouet in het water. Als team wilden wij een polderplugje ontwikkelen waarvan iedere kunstaasvisser gecharmeerd zal zijn. Tot onze verrassing is de Fat Izy nog mooier en beter geworden als we hadden verwacht.. De vangsten? Ha, vanaf het eerste moment ving de Fat Izy vis en dat is nooit meer veranderd.

 

Gegarandeerd een plug die vis vangt.