Berkley Visbril

€19,50

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Artikelnummer: 1532091
Beschikbaarheid: In backorder
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Berkley Polarizerende bril.

Een must have voor elke visser.

Een polarizerende bril haalt de schittering uit het zicht. Zo kunt u veel beter de contrasten zien en ook de vis zien door het water.

Tevens beschermd de bril uw ogen.

De verschillende kleuren van glazen heeft niet alleen te maken wat moois is als he tom smaak gaat maar hebben ook degelijk een functie.

Groene glazen

Groene glazen zijn echt allround glazen voor vissers. In elk weertype heeft groen zijn voordelen. Vooral overdag, bij een hoge licht intensiteit, geven groene glazen een vriendelijk zicht zonder scherpe contrasten en rust aan de ogen.

Blauwe glazen

Blauwe glazen geven in detail vaak een waziger beeld, als gebruiker is dit erg moeilijk op te merken. Met blauwe glazen merk je scherpe contrasten minder op. Een ideale kleur glazen voor mensen die licht gevoelig zijn. Het geeft een plezierig en rustig beeld voor de gebruiker.

Oranje/gele glazen

Glazen met een oranje/gele gloed geven contrast uitermate goed weer. Deze kleur is een aanrader voor vissers die vaak in de ochtend-/avond uren op pad gaan. In deze omstandigheden, met minimaal licht, kun je alsnog contrast goed zien!

Grijze glazen

Eén van de meest gekozen kleur glazen is grijs. En dat is niet voor niks! Zowel bij het vissen als in de auto draagt deze kleur erg prettig! Voor de pure visser kan deze bril in sommige situaties tekort komen vanwege het mindere contrast. Desondanks een echte allround-kleur!

Bruine glazen

Deze donkere kleur is bij vissers erg populair, veel contrast en plezierig tegen scherpe schitteringen! Overdag één van de beste kleuren en tegen de schittering inkijken is geen enkel probleem. In de ochtend- en avond uren niet altijd ideaal in verband met het mindere daglicht, waardoor de donkere kleur een nadeel kan vormen.

Rode/roze glazen

Een erg hippe maar vooral onderschatte kleur. De roze/rode gekleurde glazen geven perfect contrasten weer op groene en blauwe oppervlakten. Voor de vissers dus een perfecte kleur om eventuele vissen of obstakels in het water te kunnen zien. Ook in de winter óf op wintersport kun je met deze tint perfect de contrasten en dieptes zien in het landschap.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen